Druhá atletická liga se odehrála ve Znojmě

tartan-track-2678544 1920V neděli 13. 6. byla s měsíčním zpožděním ve Znojmě zahájena II. atletická liga. Ta byla letos z epidemiologických důvodů zkrácena o úvodní kolo, které v květnu nemohlo proběhnout.

Mužstvo mužů Sokola Velké Meziříčí obsadilo v úvodním kole 5. pozici, když naši závodníci zcela ovládli závod ve skoku vysokém, kde trio Neufuss, Urban a Stolín obsadili 1., 2. a 4. místo. První dvě místa naši závodníci obsadili i v běhu na 110 metrů překážek, kde Březka těsně zvítězil před Urbanem. Další medailová umístění jsme vybojovali v běhu na 400 metrů překážek, kde byl Březka třetí. Třetí byl i Neufuss v dálce a Urban v trojskoku.

V závodě se představilo i několik našich žen, které pro letošní rok nepostavily vlastní družstvo, ale hostují v barvách Spartaku Třebíč. Nejlépe se vedlo Sáře Pavlidu, která ovládla skok daleký a byla třetí v běhu na 100 metrů.

VELME

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.