Na přípravném turnaji v Kuřimi skončili starší dorostenci druzí

IMG 0078Družstvo staršího dorostu v rámci přípravy na nadcházející sezónu odehrálo přípravný turnaj v Kuřimi. Hrálo se systémem každý s každým 1x 30 minut. Dorostenci odehráli čtyři utkáni s celkovou bilancí tří výher a jednou porážkou.

V prvním utkání bylo vidět, že se hráči rozkoukávají a kromě neproměněných šancí bylo k vidění spousta technických chyb. I přesto se podařilo družstvo Litovle přetlačit o dvě branky.
V druhém utkání proti prvoligovým Úvalům se nám nevydařil vstup. Soupeř nás přehrál ve všech směrech. Pokud se nám místy podařilo hru vyrovnat ztroskotali jsme na soupeřově brankaři. Přísnější měřítko sneslo snad jen tempo hry, které se dařilo držet na slušné úrovni. V dalších dvou utkáních měl náš výkon stoupající tendenci. Hráči byli odvážnější jak v kombinacích, tak v individuálních činnostech. Projevila se i lepši kondice, kdy jsme soupeře dokázali přehrát z rychlých útoků.
Ve všech zápasech podávali dobré výkony brankáři!

Celkově byl turnaj důležitý, protože jde velmi vidět herní výpadek. Turnaj nám ukázal velké rezervy ve všech činnostech, na kterých se musí zapracovat poctivým tréninkem.

Výsledky:
VM – Tatran Litovel 14:12
VM – TJ Úvaly u Prahy 6:20
VM – SK Kuřim 21:15
VM – Sokol Ostrava 23:16

Sestava: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera – Jakub Mach, Martin Chalupa, Jakub Strýček, Tomáš Rosa, Benjamin Rosa, Aleš Novotný, Radek Navrátil, Robin Koudela, David Slabý. Trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Dana Koudelová, David Strýček.

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.