• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • Žáci TJ Efekt Křižanov přivezli zlatou medaili z krajského kola atletického čtyřboje

Žáci TJ Efekt Křižanov přivezli zlatou medaili z krajského kola atletického čtyřboje

5005460V neděli 12. září se na atletickém stadionu v Třebíči uskutečnilo krajské kolo atletického čtyřboje ČASPV. TJ Efekt Křižanov reprezentovalo 10 dětí. Skvělý výkon předvedl v kategorii mladších žáků Vladimír Zástěra, který si ve všech čtyřech disciplínách vytvořil osobní rekord a zaslouženě zvítězil. Velkým překvapením bylo 4. místo naší nejmladší závodnice, teprve sedmileté Barbory Kadlecové. Také starší žákyně zabojovaly a seřadily se těsně pod stupni vítězů. Na 4. místě skončila Natálie Chrástová, na 5. místě Hana Kučerová, na 6. místě Kája Zemanová a na 8. místě Radka Topinková.

Do republikového finále, které se bude konat v sobotu 25. září v Třebíči, postoupilo 6 dětí: Vladimír Zástěra, Barbora Kadlecová, Teodora Kadlecová, Natálie Chrástová, Hana Kučerová a Kája Zemanová. Děkujeme všem dětem za úspěšnou reprezentaci Křižanova a přejeme co nejlepší výsledky v republikovém finále.

Blanka Vytlačilová

5005421

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.