Hanou se vyloupit nepodařilo

mladsi dorostenci-uzkaHázenkářská Akademie Olomouckého kraje – TJ Sokol Žďár nad Sázavou 37:23 (16:8)

Ve čtvrtém kole se naši borci utkali v Kostelci na Hané proti výběru olomouckého kraje. Družstvo složené z hráčů jednotlivých oddílů v olomouckém kraji bylo od začátku lepším týmem a po zásluze vyhrálo.

Ach ty vstupy do zápasů... Na venkovních palubovkách se našim nedaří od začátku dostat do správné provozní teploty, a proto se podařilo vsítit první branku až v sedmé minutě za stavu 4:0 pro domácí. Naši hráči v obraně nedokázali ubránit jednoho hráče, který během zápasu vstřelil celkem 13 branek. Naopak jim se dařilo naše střelce maximálně eliminovat. Rozdíl ve skóre před přestávkou tak byl osmibrankový 16:8.
Ani druhý poločas se nepodařilo začít aktivně a hlavně brankově! Během tří minut domácí vsítili čtyři branky a rozdíl navýšili na dvanáct branek. Dalo se tak říct, že bylo po zápase a zápas se už dohrával s vědomím všech, že zápas má svého vítěze. Nakonec se přece jen podařilo dát více branek než v prvním poločase, ale na výsledku to nic nezměnilo. Zápas tak skončil jasným vítězstvím Akademie 37:23.
V dalším zápase střetneme s velmi silným soupeřem ze Zubří, kde se doufejme poučíme z chyb a navážeme na slušně odehraná domácí utkání.

7m hody 5/5 : 2/3, vyloučení 3:2
Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Martin Borkovec, Tomáš Kučera – Robin Koudela (9/2), Adam Požár (4), Benjamin Rosa (3), Jakub Uchytil (3), Adam Melichar (2), Jaroslav Pavlíček (1), Martin Kakač (1), Adam Jaša, Michal Urbanec, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Dana Koudelová a Pavel Uchytil.

Ladislav Šidlo

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.