Sedm statečných body nepřivezlo

ml st_dorostSokol Vršovice – TJ Sokol Velké Meziříčí 28:23 (15:10)

Sobotní odpoledne patřilo souboji dvou družstev, které ještě v soutěži nebodovaly. Díky nemocem a karanténám čítalo naše družstvo pro daný zápas přesně šest hráčů do pole a brankáře. Tedy odehrát 60 minut bez možnosti střídání.
Před zápasem hráči věděli, že utkání se bude vyvíjet podle toho, jak vstoupí do zápasu. I když měli dorostenci jasné instrukce, tak vstup do utkání vůbec nevyšel. Projevilo se i to, že do kádru byli povolání mladí dorostenci, kteří měli až přílišný respekt ze soupeře. Už v šesté minutě jsme prohrávali 0:5! Po oddechovém čase v 11. minutě za stavu 2:8 v náš neprospěch se přece jen podařilo zlepšit obraz hry, ale zvrat ve skóre to nepřineslo. Poločas tak skončil 15:10 pro domácí.

Do druhé půle jsme vstoupili poměrně dobře, když jsme si vypracovali několik vyložených příležitostí. Bohužel jsme je nedokázali proměnit a dostat tak soupeře pod tlak. Bohužel ve 12. minutě viděl náš hráč červenou kartu za třetí dvouminutový trest. A tak zbytek utkání museli kluci dohrávat pouze s pěti hráči v poli. Tuto situaci naši borci zvládli poměrně dobře a s tým z Prahy hráli vyrovnanou partii. Domácí si ale nesli pětibrankový náskok, který uhájili a zaslouženě tak získaly první body do druholigové tabulky. Naši borci na první body stále čekají.
Kluky je potřeba pochválit za bojovnost a nasazení. Velmi dobře se uvedl v dresu staršího dorostu, věkově mladí dorostenec Robin Koudela, který vsítil 10 branek.

K dalšímu utkání nastoupí v sobotu 16. října 2021 od 19.00 hodin na domácím hřišti proti Lokomotivě Louny, která je zatím bez ztráty bodu.
7m hody 0/1 : 3/5, vyloučení: 6:5, navíc hosté ČK
Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha – Robin Koudela (10/2), Štěpán Mikšík (5/1), Martin Chalupa (4), Martin Šikula (2), Tomáš Rosa (2), Jakub Uchytil, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Michael Bezděk.

Ladislav Šidlo

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.