Na dalším turnaji vybojovaly mladší žákyně zase čtyři body

mladší žákyně_foto_zdroj_Házená_Velké_Meziříčí2V neděli 17. října vyrazila naše mladší děvčata na odložený turnaj Ligy Vysočiny do Ledče nad Sázavou. Holky opět odehrály tři zápasy, ve kterých se podařilo dvakrát zvítězit a odvést si čtyři body do tabulky, kde zatím drží druhé místo.

Holky v prvním zápase stejně jako minule nastoupily proti domácím z Ledče nad Sázavou. První poločas hraný celoplošnou osobní obranou nám vůbec nevyšel. Ve hře pak byla vidět zlepšená obrana, ale útočné snahy opět končily na brankařce či mimo bránu. I proto soupeř spravedlivě zvítězil 11:6.
Ve druhém zápase se holky poměřily s týmem z Pardubic. Jak tomu tak bývá, tak druhý zápas, už opět přinesl mnohem lepší výkony, jak v osobní obraně, tak i v samotné hře. Na holkách byl vidět hlad po vítězství a také radost z úspěšných obranných zákroků i vstřelených branek. Holky se v tomto zápase vystřídaly a zvítězily jasně 18:6.

Poslední zápas proti vysokým hráčkám z Poličky byl spíše ukázkou naší obrany. V podstatě jsme celé utkání hrály v obraně před naší svatyní. Časté přerušování hry a rozehrávání trvalo déle než naše útočné snahy. Selhala nám střelba, kdy jsme nastřelily několik tyček nebo přímo brankařku. Po skončení zápasu tak svítilo na tabuli skóre 4:2 v náš prospěch!
Nutno říci, že na holkách bylo vidět opět zlepšení v obraně. Je samozřejmě stále na čem pracovat. Zda se zase zlepšíme se ukáže hned v neděli 24. října, kdy zajíždíme ke třetímu turnaji do Pardubic.

Sestava a branky: Anežka Brychtová, Dita Padalíková – Karolína Blaťáková (4), Adéla Derahová, Veronika Dvořáková (4), Barbora Fialová, Nikol Harčariková (1), Sára Juhošová (11), Elen Konečná, Denisa Krejčová (3), Tereza Palátová (4), Nika Plachetská (1), Klára Pospíšilová, trenérka Jana Šidlová a vedoucí družstva Jitka Plachetská.

Jana Šidlová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.