• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • Trojice Holík, Vala a Bednář si zaslouží velkou pochvalu za odehrané mistrovské utkání

Trojice Holík, Vala a Bednář si zaslouží velkou pochvalu za odehrané mistrovské utkání

IMG 7027Za posledních čtrnáct dní náš klub odehrál celkem deset mistrovských utkání. Čtyři utkání v kraji a šest v okresních soutěží. Áčko doma nastoupilo proti silné Polné. Je již tradicí, že tyhle utkání jsou velmi vyrovnané a dlouhé a nebylo tomu jinak i tentokrát. Začátek utkání nám nevyšel, hned v úvodu nám Polná zasadila dvě rány v podobě nevyhraných čtyřher. Nepříznivý stav jsme dokázali vyrovnat na 5 : 5. Poté hosté opět zvítězili třikrát po sobě a odskočili na 5 : 8. Postupně síly docházely a vyrovnat už se nepodařilo. Konečný výsledek 7 : 10 nakonec skončil pro Polnou. V celkovém čase se toto vyrovnané utkání hrálo něco málo přes čtyři hodiny. Dařilo se všem hráčům. Po dvou bodech zaznamenala trojička Klíma, Holub a Kampas.

V odpoledním utkání jsme přivítali papírově silnější Jihlavu. Bilance mezi námi jasně hovoří soupeři. V utkání to, ale vypadalo jinak. Po úvodních čtyřhrách byl stav nerozhodný. Poté se rozjel koncert našich hráčů. Dvojička Šoukal a Klíma neprohráli a výrazně napomohli k výhře. Další dva důležité body uhrál Kampas a posledním bodem pečetil výhru Holub. Opět se zadařilo všem našim hráčům, každý bodoval a týmovým výkonem jsme dokráčeli k vítězství. Za zmínku stojí perfektní výkon našeho nováčka v áčku mladíka Štěpána Holuba. Souběžně hrálo i naše béčko. Kluci ve slepené sestavě ve třech předvedli nad očekávání super výkon. V prvním střetnutí proti Žďárskému céčku smolně prohráli 10 : 8. V utkání zářil Holík, vyhrál vše, co šlo. K jeho bodům přidali další výhry Vala s Bednářem.

Odpoledne béčko přivítalo celek Rovečné. Opět kluci ve třech předvedli famózní výkon a zvítězili nečekaně 10 : 5. Dvojice Vala a Holík neztratila jedinou dvouhru. Krásné dva bodíky uhrál i Bednář. Zcela zaskočen soupeř prohrál a zbylo mu pouze pogratulovat soupeři. Tato trojice Holík, Vala a Bednář si zaslouží velkou pochvalu za odehrané mistrovské utkání. Kluci předvedli, že i ve třech se dá naplno bodovat. V okresních třídách céčko remízovalo a vyhrálo. Proti Rovečnému B se nejvíce dařilo Bukovi Martinovi. Svojí premiéru v OP 1 odehrál i Blažek Filip k výhře mu chybělo málo. Družstvo D si doma za podpory zkušených našich hráčů poradilo s týmem Lhotek C. O týden později tento tým zase vyhrál v Jámách. Nejvíc bodů uhrál Dvořák.

Poslední družstvo E, které je nově složené z těch nejmenších si poradilo v Řečici C a zvítězilo 14 : 4. Většina kluků hrála poprvé mistrovské utkání. Nejvíce se dařilo Pacalovi, uhrál všechny čtyři body z dvojher. Pochvalu si zaslouží i zbylá trojice mladíků Dvořák, Tvarůžek a Řezníček. Další utkání jak v kraji, tak v okrese budou pokračovat už tento víkend. Áčko hraje ve Chmelné a Třešti, béčko změří síly v Přibyslavi a Světlé nad Sázavou, céčko ve Žďáře, déčko má volno a éčko jede do Moravce. Podrobné výsledky najdete na našich internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz.

Divize
ST Velké Meziříčí – Slavoj Polná 7 : 10
Body: Holub Štěpán 2/1, Klíma Petr 2/2, Kampas Jan 2/2, Šoukal Slavomír 1/3
ST Velké Meziříčí – SK Jihlava 10 : 4
Body: Šoukal Slavomír 3/0, Klíma Petr 2/0, Kampas Jan 1/1, Holub Štěpán 1/2, WO 2/0
Čtyřhra: Kampas, Holub

KP 3
ST Velké Meziříčí B – TJ Žďár nad Sázavou C 8 : 10
Body: Holík Vratislav 4/0, Vala Daniel 2/2, Bednář Ivan 1/3,
Čtyřhra: Vala, Holík
ST Velké Meziříčí B – TJ Sokol Rovečné 10 : 5
Body: Vala Daniel 4/0, Holík Vratislav 3/0, Bednář Ivan 2/1
Čtyřhra: Vala, Holík

OP 1
ST Velké Meziříčí C – TJ Sokol Rovečné B 9 : 9
Body: Buk Martin 3/1, Bednář Ivan 2/0, Kořínek Stanislav 2/2, Dvořák František 0/2, Blažek Filip 0/4
Čtyřhry: Kořínek, Dvořák
Bednář, Buk
ST Velké Meziříčí C – TJ Sokol Nížkov 10 : 8
Body: Holík Vratislav 3/1, Buk Martin 3/1, Kališ Pavel 1/3, Hebdvábný Lukáš 1/3
Čtyřhry: Buk Martin, Buk Radek
Holík, Kališ

OP 5
ST Velké Meziříčí D – SK Sokol Lhotky C 13 : 5
Body: Dvořák František 4/0, Motáček Tomáš 3/0, Pavelec Radek 2/2, Suchánek Petr 2/2, Kališ Pavel 0/1
Čtyřhry: Dvořák, Motáček
Suchánek, Pavelec
TJ Sokol Jámy – ST Velké Meziříčí D 6 : 12
Body: Dvořák František 4/0, Hebdvábný Lukáš 2/0, Blažek Filip 3/1, Suchánek Petr 1/3, Pavelec Radek 0/2
Čtyřhry: Hebdvábný, Dvořák
Suchánek, Dvořák

OS
TJ Řečice C – ST Velké Meziříčí E 4 : 14
Body: Pacal David 4/0, Řezníček Tomáš 3/1, Tvarůžek Jan 3/1, Dvořák Martin 3/1
Čtyřhra: Dvořák, Řezníček
ST Velké Meziříčí E – TJ Spartak Velká Bíteš D 6 : 12
Body: Pacal David 3/1, Zahradníček Jakub 1/3, Řezníček Adam 1/3, Doležal David 1/3

-pk-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.