Z Prahy odjely házenkářky s prázdnou

11. liga ženy, 7. kolo
Sokol Kobylisy II – TJ Sokol Velké Meziříčí 25:21 (12:12)
Ženy odjížděly do Prahy v sobotním odpoledni, aby v 18:00 odehrály utkání proti týmu z pražských Kobylis. Jednalo se o utkání dvou týmů z konce tabulky a mohlo skončit jakkoliv. Bohužel konec zápasu nám hrubě nevyšel, a to byl důvod, proč body zůstaly v hlavním městě.

Po posledních dvou zápasech, které byly z naší strany dobře odehrány se holky na zápas těšily, protože body byly cítit ve vzduchu. A vstup do zápasu nám vyšel parádně. Během chvilky jsme vedly 3:0. Pak ovšem přišly dvě jasné šance, které jsme neproměnily a rázem to bylo 3:4 v náš neprospěch. Naše obrana nefungovala kompaktně a soupeř si postupně vypracoval dvoubrankové vedení. Holky se ale v útoku nevzdaly a do poločasu dokázaly srovnat na 12:12.
Ve druhém poločase se ze začátku zdařilo v obraně a postupně jsme si vybudovaly mírné vedení. Důležitý moment zápasu přišel okolo 18. minuty, kdy jsme měly dvoubrankové vedení a výhodu jedné hráčky v poli. Místo, abychom rozdíl ve skóre navýšily, tak po našich chybách jsme dovolily skóre srovnat. Vlastně od vedení 21:19 jsme třináct minut nedokázaly vstřelit gól!!! Naše střely končily úplně mimo domácí branku, a proto rozdíl nakonec čtyřbrankový 21:25.
Bylo to utkání, kde se určitě dalo bodovat, ale střelecký výpadek v kombinaci se slabší obranou nám prostě vystavil stopku. Nezbývá než se vzpamatovat a snažit se získat další body do tabulky v sobotu 30. října od 13:00 na domácím hřišti proti Otrokovicím.
Sestava a branky: Jarmila Šabacká, Jana Šidlová – Kateřina Závišková (6/3), Romana Doležalová (5), Kristýna Cahová (4), Lucie Zbožínková (3/1), Natálie Koudelová (1), Klára Kuřátková (1), Lenka Pacalová (1), Magda Pospíšilová, Aneta Trojanová, Tereza Borkovcová, Karolína Slámová,trenér Ing. Vincenc Záviška.

Jana Šidlová
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.