Starší dorostenci se dočkali prvních bodů

ml st_dorost2. liga starší dorost – Čechy, 6. kolo
TJ Sokol Chrudim – TJ Sokol Velké Meziříčí 21:46 (7:24)

V nedělním odpoledni se v chrudimské hale potkaly dva zatím nebodující celky. Naše družstvo, které vyrazilo na zápas konečně v téměř plné sestavě mohlo pomýšlet na první body. Úvody poločasů rozhodly, že to tak opravdu bude.

Stejně jako v minulém kole, tak i v tomto se borcům povedlo vstoupit dobře do zápasu. Jednalo se o opravdu mimořádný vstup, vždyť v 10. minutě jsme vedli 9:0! Soupeř vsítil první branku až ve 12. minutě. Naštěstí kluci nepolevili a šli si dál za vítězstvím. Celá první půle se jim opravdu výborně povedla a skončila po zásluze vedením 24:7.

Vstup do druhého poločase, tak povedený nebyl, neboť hned na začátku jsme byli oslabeni. Ale aktivní hra bez brankáře dovolila našim klukům skórovat a oslabení vyhrát 2:0. Pojetí hry našich bylo hlavně individuální, kdy se dorostenci prosazovali buď jeden na jednoho nebo po souhře spojek či pivota. Samozřejmě, že ke konci zápasu došlo k mírnému polevení v koncentraci, ale na jasném vítězství 46:21 to již nic nezměnilo.

7m hody 0/0 : 0/0, vyloučení: 0:4

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha – Martin Chalupa (11), Jakub Mach (11), Jakub Strýček (8), Tomáš Rosa (5), Martin Šikula (5), Matěj Novotný (3), Jakub Uchytil (2), Denis Vik (1), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva David Strýček.

Tabulka 2.liga starší dorostenci Čechy ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.