• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • Velkomeziříčští hokejisté zvítězili nad hodonínskými Drtiči po samostatných nájezdech

Velkomeziříčští hokejisté zvítězili nad hodonínskými Drtiči po samostatných nájezdech

DrtičiStředa 03.11.2021

HHK VM – SHK Hodonín 5:4SN (2:2, 1:2, 1:0 – 0:0, 1:0)

Góly a asistence: 10:16 Malec (Juráň, Slabý), 19:38 Malec (Juda M.), 22:51 Malec, 51:27 Křenek (Strnad, Střecha T.), 65:00 Křenek – 15:51 Hefka (Janás D., Giatsintov), 17:12 Janeček (Hefka, Janás D.), 31:08 Janás D. (Janeček), 38:17 Komínek (Hefka).
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Štourač) – Vlašín P., Slabý, Kochánek, Burian V., Báňa, Ambrož „C", Vondráček – Malec, Juráň, Juda M. – Strnad, Křenek, Střecha T. – Barák, Paták, Maštera – Rozmarín.
Trenéři: Vejmelka, Krča
Sestava SHK Hodonín:
Micka (Martinčík) – Mikulík, Hefka, Dřímal, Miklík, Sedláček – Balán, Handl, Giatsintov, Janás D., Matula „C", Komínek, Dobša, Janeček, Lekeš.
Trenér: Janás T.
Rozhodčí: Reich – Roupec, Štěrba.
Vyloučení: 5:3, využití: 2:2, v oslabení: 0:0.
Střely na branku: 28:28 (6:10, 4:11, 18:7)
Procentuální úspěšnost brankářů:
Juda J. (HHK) - 85,71 % - 24 zákroků – 65 min.
Micka (HOD) - 82,14 % - 23 zákroků – 65 min.
Diváci: 225
Hodnocení utkání hlavním trenérem Karlem Vejmelkou: utkání jsme začali poměrně aktivně a za svoji aktivitu jsme byli odměněni vedoucí brankou. Pak jsme dokonce dvakrát zbytečně faulovali v útočném pásmu a hosté nás potrestali, obě přesilovky využili a vedli. Poté patřila pasáž opět nám. V samotném závěru 1. třetiny Ondra Malec vyrovnal a hned na začátku další třetiny potvrdil střeleckou formu třetí brankou a opět jsme se dostali do vedení. O to víc mě mrzelo, že jsme vedení neudrželi a do konce třetiny dvakrát inkasovali. Srovnávací gól byl z řad laciných a čtvrtý po naší chybě ve středním pásmu a nedůsledném krytí Komínka. Do poslední třetiny jsme udělali korekce v sestavě a vytěžili jsme vyrovnávací branku z přesilovky. Pak mě mrzí další nesmyslné fauly jak v základní době, tak i v prodloužení, které nás mohly stát důležité body. Naštěstí jsme neinkasovali a v nájezdech rozhodla naše šikovnost o tom, že bereme dva body. Kluci zaslouží určitě pochvalu za nasazení a bojovnost. Dále za to, že přestože jsme dvakrát prohrávali, tak jsme dokázali utkání otočit.

Program mistrovských zápasů mužů:
Sobota 06.11.2021 HC Slezan Opava – HHK Velké Meziříčí, začátek utkání v 17.00 hod.
(zimní stadion města Opavy)

Jaroslav Juda
HHK VM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.