Minižáci se zúčastnili dalšího turnaje ligy Vysočiny

minižáci copyV sobotu 6. listopadu se naši nejmenší házenkáři zúčastnili dalšího z řady turnajů ligy Vysočiny.

Pořadatelství se ujal klub z Chrudimi a kromě domácích a našich družstev se na turnaji představili týmy z Pardubic, Ledče nad Sázavou, Nového Veselí, a Žďáru nad Sázavou. Hrací doba jednoho utkání byla 10 minut. Jako vždy na těchto turnajích se nepočítá skóre, takže děti mohou hrát a zkoušet si věci naučené z tréninku bez starosti o výsledek. Turnaj byl dobře uspořádán a pochvalu zaslouží i mladí rozhodčí, kteří trpělivě vysvětlovali dětem chyby které při hře dělali a tím je vlastně miniházenou také učili. Naši kluci si snad všichni turnaj užili, a už se těšíme na další víkend, kdy v neděli 14. listopadu pořádá další kolo ligy Vysočiny právě náš oddíl. Zveme vás tak v neděli od 9:00 k nám do haly, kde se můžete podívat jak se děti baví miniházenou a sportováním a zároveň je tak svojí účastí podpořit.

Hráli:
Přípravka:
Ronnie Navrátil, Štěpán Šidlo, Samuel Šimek, Ondřej Rosa, Jiří Michlíček, Martin Drápela, Jakub Musil, Maxmilián Coufal, Ondřej Šikula.

Minižáci:
Šedé družstvo
Lukáš Chadim, Tomáš Drápela, Vojtěch Kostečka, Adam Buďa, Tomáš Kalina, David Stoklasa, Matyáš Prokeš, Daniel Prášek, Jonáš Peterka, Adam Böhm.
Modré družstvo:
Martin Jelínek, Vojtěch Chalupa, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Samuel Karásek, Pavol Živčic, Jakub Podsedek, Filip Ambrož, Tadeáš Štěpánek, Martin Homola.
Trenéři: Ladislav Šidlo, Daniel Kostečka, David Stoklasa.

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.