Třetí zápas se sportovním klubem Jedličkova ústavu byl opět dramatický

IMG 20220109_1539128. - 9. ledna 2022 se v curlingové hale pražských Roztyl konalo 3. - 4. kolo Mezinárodní ligy v curlingu vozíčkářů, které navazovalo na podzimní dvě kola. Velkomeziříčští ve složení M. Bartůněk, R. Coufal, J. Břinčilová a M. Tluk vstoupili do soutěže opět prohrou s výběrem dobře hrajícího Polska 11:9, druhé utkání s výběrem favorizovaného Slovenska, a účastníka letošních paralympijských her v Pekingu, skončilo po dramatické koncovce remízou 5:5.

Třetí zápas se sportovním klubem Jedličkova ústavu byl opět dramatický. Naši hráči již vedli 5:0, ale chybami ve hře povolili soupeři srovnat na 5:5 a z tohoto zápasu si připsali pouze jeden bod. Neděli zahájilo naše družstvo výhrou nad týmem dobře hrajícího Nového Města nad Metují 10:3. V odpoledním zápase o 3. místo s kvalitním družstvem Itálie naše družstvo předvedlo skvělou hru a po vyrovnaném průběhu vyhráli naši hráči 9:5 a v konečném hodnocení Mezinárodní ligy 2021 -2022 se postavili na stupně vítězů. Ročníku 2021 – 2022 se účastnili hráči J. Břinčilová, M. Bartůněk, R. Coufal, M. Tluk, J. Polívka a náhradnice M. Brabcová. Mezinárodní Mistrovství ČR proběhne 23. -24. dubna 2022 v curlingové hale Roztyly.

Sportovní klub děkuje Kraji Vysočina, firmě Wiegel CZ, žárové zinkování, obci Vídeň, Lavičky, Bory, panu Táborskému a panu Haláskovi za finanční příspěvky. Městu Velké Meziříčí za dlouhodobou spolupráci a podpoře, dále mediálním partnerům, Noviny VM.cz a Velkomeziříčsko.

Jiří Charvát
HSCVM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.