Na sobotní turnaj byli povoláni minižáci

29V sobotu 22. 1. TJ Sokol VM oddíl házené uspořádal turnaj mladších žáků. Vzhledem k velkému množství omluvenek domácích hráčů a odhlášení družstva TJ Náchod jsme museli povolat minižáky. Nakonec jsme postavili 3 družstva. Do naší haly zavítaly týmy z Brna Maloměřic, Centra Haná, Velké Bystřice, Polanky nad Odrou a Újezdu. Hrací doba byla 1 x 20 min.

Našemu A týmu se po bojích ve skupině a těsně prohraném semifinále podařilo projít do boje o bronzové medaile. Bohužel jsme ve vyrovnaném zápase podlehli týmu Újezdu, v němž klukům chybělo do koncovky více odvahy. Skončili jsme tedy těsně pod stupni vítězů na čtvrtém, nepopulárním místě.

Pro náš B a C tým byl turnaj spíše o sbírání nových zkušeností – s „velkou" házenou a delší hrací dobou. Proto nevadí, že družstva B a C doplněna minižáky nakonec obsadila poslední dvě místa. Kluky bych chtěl moc pochválit za předvedený výkon a bojovnost.
Do jarní části sezony budeme muset na mnoha věcech zapracovat. Nicméně jsme moc rádi, že se nám podařilo v této zvláštní době vůbec turnaj uspořádat a také jej bez zranění a se ctí odehrát.

Trenéři: Holý, Kostečka, Krejčí, Živčic

Pavol Živčic

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.