Minižactvo házené se zúčastnilo JUST IT Cupu

18V sobotu 29. ledna se naši nejmenší házenkáři zúčastnili třetího ročníku domácího turnaje o putovní pohár ve velké házené 6+1 JUST IT Cup. Před turnajem jsme řešili velké množství omluvených týmů z důvodu karantén. Nakonec se turnaje zúčastnilo 7 týmů a hrálo se 1 x 12 minut systémem každý s každým. Naši kluci ukázali velké zlepšení a odměnou jim byl pohár a medaile za 3. místo. Pozitivní bylo, že si všichni hráči dali alespoň jednu branku.

Individuální ocenění získal Erik Fialka za nejlepšího hráče turnaje.
Celý turnaj vyhrálo družstvo ze Sokolnic před obhájcem prvenství HK Ivančice.
Nejdůležitější ale bylo, že si děti zasportovaly, zlepšovaly se každým zápasem, získaly nové zkušenosti s velkou házenou a bavily se sportem s kamarády namísto sezení před obrazovkou mobilů a dalších přístrojů.
Turnaj se snad líbil, velké poděkování rozhodčím za bezchybně zvládnutá utkání. Děkujeme trenérům a hráčům z mladších žáků, a všem rodičům za pomoc s organizací turnaje.
Velké poděkování Michaelu Bezděkovi a firmě JUST IT za poskytnutí pohárů, medailí a cen do turnaje. Poděkování patří také firmě Alpa a všem rodičům kteří přispěli jak materiálně tak i finančně na ceny pro děti.
Tak zase za rok.

Zápasy našeho týmu:
Velké Meziříčí - HK Ivančice 4:5
Velké Meziříčí - Slavia Praha modrá 6:2
Velké Meziříčí - SK Kuřim 7:3
Velké Meziříčí - Slavia Praha červená 7:2
Velké Meziříčí - Sokolnice 5:11
Velké Meziříčí - Ledeč nad Sázavou 8:2

Pořadí:
1. Sokol Sokolnice
2. HK Ivančice
3. Sokol Velké Meziříčí
4. DHC Slavia Praha modrá
5. TJ Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
6. SK Kuřim
7. DHC Slavia Praha červená

Hráli:
Filip Ambrož, Pavol Živčic, Matyáš Prokeš, David Stoklasa, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Lukáš Chadim, Martin Homola, Adam Buďa, Jakub Smejkal, Jiří Michlíček, Tadeáš Štěpánek.

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

1920

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.