Hlasujte pro sportovce Kraje Vysočina. I Velké Meziříčí má své želízko v ohni

Image 2Dnes odstartovalo veřejné hlasování v krajské anketě Sportovec Kraje Vysočina 2021. Až do 4. března může veřejnost ovlivnit pořadí nominovaných a rozhodovat o tom, kdo se stane nejúspěšnějším sportovcem loňského roku v kategorii jednotlivců a sportovních kolektivů. „V průběhu ledna zasílaly sportovní svazy a kluby jednotlivé nominace, které budou předloženy komisi a souběžně hlasuje také veřejnost. Kromě hlasů v rámci nabídnutých nominací je možné ve veřejné anketě doplnit i vlastní tip, a to mezi jednotlivci i kolektivy," popisuje způsob hlasování Milan Kastner z odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina.

Hlasovat v anketě Sportovec Kraje Vysočina je jednoduché. Stačí prostřednictvím hlasovacího formuláře na extranet.kr-vysocina.cz/sportovec-kraje-vysocina zaškrtnout svého favorita, vyplnit své jméno a příjmení, e-mailovou adresu a opsat číselný kód. Do uvedeného e-mailu bude následně doručen odkaz a teprve po jeho potvrzení dojde k započítání hlasu. Stejně jako v předchozích ročnících je také možné doplnit vlastní nominaci přes následující formulář extranet.kr-vysocina.cz/formulare/sportovec-vysociny-nominace. Slavnostní večer spojený s udílením ocenění Sportovec Kraje Vysočina 2021 je naplánován na 14. dubna 2022 v Divadle Pasáž Třebíč.

Hlasujte v krajské anketě Sportovec roku 2021!

Tisková zpráva Kraje Vysočina

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.