Průběh střetnutí byl naprosto vyrovnaný

table-tennis-815715Divize
ST Velké Meziříčí – TJ Chmelná 10 : 7
Body: Šoukal Slavomír 2/1, Řikovský Aleš 2/1, Klíma Petr 1/2, Holík Vratislav 1/2, WO 4/0

ST Velké Meziříčí – SK ST Třešť 7 : 10
Body: Šoukal Slavomír 3/1, Řikovský Aleš 2/2, Holík Vratislav 1/2, Klíma Petr 0/4
Čtyřhra: Šoukal, Holík

KP 3
ST Velké Meziříčí B – TJ Sokol Přibyslav 2 : 10
Body: Buk Radek 1/2, Buk Martin 0/2, Bednář Ivan 0/2, Vala Daniel 0/3
Čtyřhra: Buk Martin, Vala
ST Velké Meziříčí B – TJ Sokol Bohemie Světlá nad Sázavou B 10 : 8
Body: Buk Martin 2/1, Buk Radek 2/1, Vala Daniel 1/2, Bednář Ivan 0/3, WO 5/0

OP 1
ST Velké Meziříčí C – SK Vídeň 10 : 8
Body: Holík Vratislav 4/0, Bednář Ivan 3/1, Buk Radek 1/3, Kořínek Stanislav 1/3
Čtyřhra: Holík, Bednář
TK Autocolor Oslavice – ST Velké Meziříčí C 14 : 4
Body: Kořínek Stanislav 3/1, Bednář Ivan 1/3

OP 5
ST Velké Meziříčí D – TJ Spartak Velká Bíteš C 12 : 6
Body: Klíma Tomáš 4/0, Blažek Filip 3/1, Suchánek Petr 3/1, Pavelec Radek 1/3
Čtyřhra: Suchánek, Blažek
SK Světnov B – ST Velké Meziříčí D 12 : 6
Body: Klíma Tomáš 3/0, Pavelec Radek 1/3, Blažek Filip 1/3, Suchánek Petr 0/4
Čtyřhra: Klíma, Pavelec

OS
ST Velké Meziříčí E – SK Vídeň B 6 : 12
Body: Jan Jakub 3/1, Řezníček Tomáš 3/1, Doležal David 0/4, Smejkal Radim 0/4
ST Velké Meziříčí E – TJ Řečice C 9 : 9

V sobotu áčko v divizi jednou vyhrálo a podruhé prohrálo. V boji o sestup šance k udržení stále jsou. Proti Chmelné jsme vyhráli 10 : 7. Začátek utkání nám moc nevyšel. Do stavu 6:5 pro hosty jsme pouze dotahovali výsledek. Poté přišel zlom v podobě vyrovnání stavu a otočení v náš prospěch. Poslední dvojhry končily naší výhrou, tím jsme celé utkání vyhráli. Po dvou bodech si připsala dvojička Šoukal, Řikovský a po jednom bodu zbylá dvojice Holík, Klíma. Nutno dodat, že hosté přijeli a nastoupili ve třech hráčích, tím pádem náš tým si připsal čtyři kontumační body, které nakonec v celkovém sčítání bodů byly klíčové. V odpoledním duelu proti Třešti jsme nastoupili s jediným cílem a to vyhrát. Bohužel utkání skončilo prohrou 10:7. Dobře připravený protivník nám nedal nic zadarmo. Průběh střetnutí byl naprosto vyrovnaný. Jednotlivé dvojhry končily těsně jak pro nás, tak pro Třešť. Vyhrát mohl kdokoliv. Velké štěstí, které se nakonec přiklonilo k hostům, rozhodlo o vítězi. Třešť nám nakonec sebrala všechny body a značně zkomplikovala cestu k záchraně. Premiéru v divizi si zahrál Holík, který nakonec i senzačně bodoval ve dvojhrách. Nejlépe hrál Šoukal, kterého doplnil dobře hrající Řikovský.

Béčko prohrálo vysoko s Přibyslavi, která nakonec vyhrála 10:2 a potvrdila první místo v KP 3. Vypjaté střetnutí rezerva odehrála proti Světlé nad Sázavou. Po posledním míčku se nakonec radovali naši hráči a připsali si nejtěsnější výhru 10:8. Bratři Bukové odehráli nejvíc bodů. Opět v tomto duelu rozhodlo, že soupeř přijel ve třech. V nejlepší okresní třídě se odehrálo malé derby, kde náš tým céčka přivítal lídra soutěže Vídeň. V tomto dramatickém utkání nakonec vyhrál náš tým 10:8. Skvěle hrála dvojička Holík, Bednář. V OP 5, kde déčko bojuje o postup o třídu výš kluci zvítězili proti Velké Bíteši 12:6. Nejvíc bodů uhrál Klíma Tomáš, v soutěži od začátku ještě neprohrál. K jeho bodům přidali další Blažek, Suchánek a Pavelec.

V OS, kde éčko přivítalo rezervu Vídně se dařilo dvěma klukům. Po třech bodech uhráli Řezníček Tomáš a Jan Jakub. Na vítězství to však nestačilo. Další utkání budou pokračovat o víkendu v okresních třídách a za čtrnáct dní i v krajských soutěžích, kde áčko i béčko hrají venku.

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.