Velkomeziříčští hokejisté v Opavě zakončili sezónu

13Sobota 26. 2. 2022
HC Slezan Opava – HHK Velké Meziříčí 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)

Góly a asistence: 29:29 Rousek (Malina), 33:14 Malina – 17:49 Maštera (Křenek, Slabý).
Sestava HC Slezan Opava:
Piták (Víte) – Theil, Šindelář „C", Peterka, Zapletal, Zelenka, Kocián, Zouhar – Rousek, Buršík, Vojtovič, Beránek, Římský, Vašenka, Kadula, Urban, Wolf, Horný, Malina.
Trenér: Tomášek
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Krejčí (Juda J.) – Slabý, Hort, Kochánek, Ambrož „C", Vlašín P., Janoušek – Doležal, Juráň, Malec – Strnad, Křenek, Střecha T. – Maštera, Střecha F., Burian V. – Barák, Báňa.
Trenér: Vejmelka
Rozhodčí: Šutara – Rychlý, Hladík.
Vyloučení: 4:4, navíc: Křenek (HHK) – 10 minut za nesportovní chování
Využití: 1:0, v oslabení: 1:0.
Střely na branku: 35:00 (12:10, 14:11, 9:9)
Procentuální úspěšnost brankářů:
Piták (OPA) - 96,67 % - 29 zákroků – 60 min.
Krejčí. (HHK) - 94,29 % - 32 zákroků – 59 min.
Diváci: 1032

Hodnocení utkání hlavním trenérem Karlem Vejmelkou: Věděli jsme, že tento zápas je pro nás určitě poslední v této sezoně. Těžko se hledala motivace. Hlavně jsme si chtěli zápas užít, do hry jsme opět nasadili všechny hráče. Na domácích bylo viděl, že hrají o hodně a musí vyhrát. Přesto jsme odehráli dobré utkání, ve kterém jsme téměř do poloviny utkání vedli. Hrálo se vyrovnaně, výborně chytali oba brankáři. Potom domácí v přesilovce vyrovnali, náš brankář tu střelu neviděl, byl před ním velký provoz. Pak bohužel chyba našeho brankáře dostala domácí lacino do vedení. Domácí se pak zaměřili na důslednou defenzívu a nám se jen těžko dostávalo před jejich brankáře. I když šance na to, abychom vyrovnali byly, ale kasu už jsme netrefili ani v závěrečné power play a nejtěsnějším rozdílem jsem padli. Jsem rád, že se nám i pro nadcházející sezonu podařilo udržet II. ligu pro Velmez.

Chci touto cestou poděkovat všem hráčům, celému realizačnímu týmu, vedení klubu a lidem, kteří nás sledovali a fandili nám, za letošní sezonu 2021-2022. KV

Jaroslav Juda
HHK VM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.