Áčko v divizi nestačilo na suverénní Žďár a prohrálo

20Divize
ST Velké Meziříčí – TJ Žďár nad Sázavou 2 : 10
Body: Holub Štěpán 1/2, Vala Daniel 0/2, Holík Vratislav 0/2, Bednář Ivan 0/3
Čtyřhra: Holík, Bednář

OP 1
ST Velké Meziříčí C – TJ Sokol Lhotky B 2 : 16
Body: Bradáč Petr 1/3, Kališ Pavel 1/3, Hedbávný Lukáš 0/4, Motáček Tomáš 0/4

OP 5
ST Velké Meziříčí D – TJ Řečice B 11 : 7
Body: Klíma Tomáš 4/0, Blažek Filip 3/1, Pavelec Radek 2/2, Suchánek Petr 1/3
Čtyřhra: Klíma, Pavelec

Další porce zápasu se odehrála o víkendu. Áčko v divizi nestačilo na suverénní Žďár a prohrálo 10 : 2. V utkání čestný bodík ve dvojhrách uhrál mladík Holub. Co lze vyzdvihnou, tak pochvalu si určitě zaslouží dvojička ve čtyřhře Holík s Bednářem, naši kluci zvítězili 3 : 2 na sety proti jasnému favoritu hostí. Jinak jednoznačně soupeř potvrdil roli favorita a odjel s přesvědčivou výhrou.

Dramatické utkání o postup našeho družstva D se odehrálo v neděli doma proti Řečici. Déčko mělo před zápasem jasný cíl, zvítězit. To se nakonec povedlo a tým může slavit postup v okresní třídě. Tým od začátku soutěže nejvíc podržel Klíma Tomáš i v tomto střetnutí to nebylo jinak. Uhrál všechny možné body. Další skvělý výkon předvedl Blažek Filip, jeho tři body jenom tento skvělý výsledek podtrhly. Ke klukům se přidal i Pavelec Radek, ten přispěl super hrou dvěma body a poslední bodík umlátil Suchánek Petr. Ke všem těmto bodům ještě vyhraná čtyřhra a po celkovém sečtení postupová výhra 11 : 7.

O následujícím víkendu nás čekají poslední mistrovské utkání. Áčko v divizi sehraje poslední dvě domácí utkání proti prvnímu Pelhřimovu a poslední Telči. Béčko zakončí svojí pouť v Třešti. Céčko s déčkem už mají vše odehrané a naše poslední družstvo E končí venkovním duelem v pátek ve Vídni.

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.