Nejmenší házenkáři se zúčastnili Memoriálu Karla Kaštana.

 MG_2463V sobotu 5. března náš oddíl pořádal tradiční, již VI ročník turnaje v miniházené, Memoriál Karla Kaštana. Karel Kaštan byl velký fanoušek velkomeziříčské házené, činovník a hlavně kamarád.

Turnaj se hrál na dvou hřištích, na jednom kategorie přípravky na druhém minižactvo. Hrací doba jednoho utkání byla 12 minut. V kategorii přípravky se představilo 7 týmů, v minižactvu hrálo 9 družstev. Na turnaji si tak zahrálo více než 140 dětí. Náš oddíl postavil do turnaje dvě družstva přípravky a tři týmy minižáků. Na turnaji se představily také naše děvčata startující pod hlavičkou volnočasové střediska Dóza.

V kategorii přípravky se podařilo získat zlaté medaile a turnaj vyhrát našim klukům ze zeleného družstva. Druhé skončily děti ze Sokolnic, třetí místo brala Horka nad Moravou. Naše žluté družstvo a holky spíše sbíraly cenné zkušenosti a vyrovnanější zápasy je teprve čekají.
Individuální ocenění získal David Stoklasa, který byl v hlasování trenérů zvolen nejlepším hráčem turnaje. Jen tak dál.

V kategorii minižactva se našim klukům také dařilo, když modrý tým získal 2. místo a stříbrné medaile. Vítězem turnaje v této kategorii se staly děti ze Sokolnic, na třetím místě se umístila Ledeč nad Sázavou. Další naše celky se sice výsledkově tolik neprosadily, ale děti bojovaly, hrou se bavily a to je nejdůležitější.
Individuální ocenění získal Vojta Chalupa, který byl v hlasování trenérů zvolen nejlepším brankářem. Gratulujeme.

Celkově se turnaj velmi vydařil. Hrály se krásné zápasy, děti, rodiče a trenéři si sobotní den moc užili.
Za to patří poděkování organizátorům turnaje, rozhodčím, spoluhráčům ze straších a mladších žáků za pomoc při zapisování zápasů a rodičům, kteří turnaj podpořili ať už finančně nebo materiálně. Moc děkujeme.
Poděkování patří také sponzorům, turnaj podpořila rodina Kaštanova, Město Velké Meziříčí, informační centrum Velké Meziříčí, Výtahy, Tanatech, Hotel, restaurace a pivovar Jelínkova vila, Knihkupectví Marie Charvátová, Vinotéka v Radnické ulici.

Pořadí turnaje:

Přípravka:
1. Velké Meziříčí zelená
2. Sokolnice
3. Horka nad Moravou
4. Žeravice
5. Ledeč nad Sázavou
6. Velké Meziříčí žlutá
7. Velké Meziříčí dívky

Minižactvo:
1. Sokolnice
2. Velké Meziříčí modrá
3. Ledeč nad Sázavou A"
4. Horka nad Moravou
5. Kobylisy
6. Velké Meziříčí šedá
7. Ledeč nad Sázavou B"
8. Velké Meziříčí červená
9. Velké Meziříčí dívky

Hráli:
Přípravka kluci:
Mikuláš Bradáč, Štěpán Šidlo, Ondřej Šikula, Lukáš Přecechtěl, David Stoklasa, Erik Vejmělek, Jakub Musil, Jiří Michlíček, Ondřej Rosa, Filip Vitešník, Adam Kučera, Ondřej Michálek, Ronnie Navrátil, Maxmilián Coufal, Patrik Bittara, Adam Kučera II,.
Dívky:
Tereza Chlubnová, Anita Živčicová, Anna Kozlová, Amálie Lázničková, Rozálie Lázničková, Tina Adamcová, Petra Juranová, Simona Smejkalová, Sabina Smejkalová, Darja Matušíková, Nela Nováčková, Nikol Konečná, Eliška Tesařová.

Minižactvo kluci:
Pavol Živčic, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Matyáš Prokeš, Martin Homola, Jakub Smejkal, Martin Jelínek, Vojtěch Chalupa, Filip Ambrož, Jan Janoušek, Tobiáš Winterling, Lukáš Chadim, Jonáš Peterka, Adam Buďa, Tomáš Kalina, Jakub Podsedek, Vojtěch Kostečka, Dominik Kaman, Martin Drápela, Tomáš Drápela, Jakub Musil, Jakub Nováček, Adam Böhm, Tadeáš Štěpánek.
Dívky:
Klára Sedláková, Alžběta Šlitrová, Silvia Matušíková, Alena Bartošová, Karolína Doležalová, Dominika Drápelová, Natálie Drápelová, Simona Drdlová, Silva Podsedková, Karolína Kozlová, Simona Palátová, Gabriela Pospíšilová.

Trenéři: David Stoklasa, Daniel Kostečka, Ladislav Šidlo, Radka Rosová, Ilona Závišková, Radka Matušíková.

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.