Áčko zakončilo svoji pouť doma proti Telči

tennis-1141702Divize
ST Velké Meziříčí – SK Telč 8 : 10

Body: Holub Štěpán 3/1, Holík Vratislav 2/2, Vala Dan 1/3, Buk Martin 0/4
Čtyřhry: Holík, Buk
Holub, Vala
ST Velké Meziříčí – TJ Spartak Pelhřimov 9 : 9
Body: Holík Vratislav 1/2, Klíma Petr 1/2, Buk Martin 1/2, Vala Daniel 1/2, WO 5/0

KP 3
SK ST Třešť C – ST Velké Meziříčí B 10 : 4
Body: Buk Radek 3/0, Kořínek Stanislav 1/2, Dvořák František 0/3, Hedbávný Lukáš 0/3

OS
SK Vídeň B – ST Velké Meziříčí E 10 : 8
Body: Dvořák Martin 3/1, Pacal David 3/1, Smejkal Radim 2/2, Doležal David 0/4

Úplně poslední mistráky sezóny se odehrály o víkendu. Áčko zakončilo svoji pouť doma proti Telči, kde poněkolikáté prohrálo nejtěsněji 10 : 8. V utkání hrál nejlépe mladík Holub. Další dva body uhrál Holík a jeden přidal Vala. Ani skvěle vyhrané obě čtyřhry nakonec nestačily k bodovému zisku. Bohužel i přes prohru družstva lze hodnotit, že náš tým byl rovnocenným soupeřem a mohl vyhrát kdokoliv. V druhém střetnutí proti Pelhřimovu se nakonec obě družstva rozešli remízou. Hosté přicestovali a hráli utkání ve třech. Béčko, které má postup už vybojovaný hrálo v Třešti, kde už o nic nešlo. Do utkání nastoupil náš další mladík Hedbávný. Na body však nedosáhl. Dařilo se Bukovi, uhrál všechny body z dvojher. V okresní soutěži se také dohrávalo poslední kolo, kde naše družstvo E hrálo v pátek ve Vídni. Papírově jasný favorit se však na výhru značně nadřel. Po třech bodech uhráli kluci Dvořák a Pacal, dva body zaznamenal Smejkal.
Celkové hodnocení našeho oddílu v této sezóně přineseme příště.

Veškeré tabulky, úspěšnosti, výsledky atd... všech našich družstev najdete na internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.