Nepovedené utkání se odehrálo v pražských Vršovicích

361. liga ženy, 15. kolo
Sokol Vršovice A – TJ Sokol Velké Meziříčí 33:21 (16:8)
Po týdenní pauze zajížděly naše ženy společně se staršími dorostenkami do pražských Vršovic k aktuálně třetímu celku ligy. Po dobře odehraných třech zápasech zažily ženy v Praze hodně nepovedený zápas. Oslabená sestava na domácí hráčky nestačila.

Začátek utkání nebyl z naší strany vůbec povedený. Naše obrana nedokázala pokrýt pivota soupeřek. I proto jsme rychle prohrávali 5:1. I přes oddechový čas se obraz hry z naší strany moc nezměnil. V útoku se nám nedařilo vypracovat kvalitní střelecké příležitosti, z čehož vzniklo několik rychlých útoků pro domácí hráčky. To byl důvod proč poločasový rozdíl byl osmibrankový 16:8.

Vstup do druhého poločasu se nám povedl o mnohem více. Tři branky v řadě dávaly našim hráčkám naději k lepšímu výkonu. Bohužel se tak nestalo. Naše obrana nebyla kompaktní a soupeřky zakončovaly ze všech postů z hranice brankoviště. V útoku se nedařilo hrát nacvičené kombinace, když nás trápily technické chyby. Po skončení zápasu tak na tabuli svítila vysoká porážka 33:21.

V dalším kole v sobotu 19. března od 13:00 přivítáme na naší palubovce Jiskru Havlíčkův Brod. Naše družstvo snad už bude kompletní a budeme moci odehrát dobré utkání.

Sestava a branky: Jarmila Šabacká, Jana Šidlová – Kateřina Závišková (6/4), Markéta Pospíšilová (6), Karolína Slámová (3), Natálie Koudelová (2), Lenka Pacalová (2), Tereza Borkovcová (1), Romana Doležalová (1), Magda Pospíšilová, Klára Kuřátková, Kristýna Zezulová, trenéři Ing. Tomáš Partl, Jana Šidlová, Ing. Vincenc Záviška

Jana Šidlová
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.