Starší žáci v rámci žákovské ligy hráli stoprocentně

38V neděli 13. 3. 2022 se v Kopřivnici sehrálo čtvrté kolo celostátní Žákovské ligy starších žáků. Naše družstvo se postupně utkalo s týmem Kopřivnice, Jiskrou Třeboň, Úvaly u Prahy a Praha Chodov. První zápas jsme odehráli se silným soupeřem z Chodova, který se nacházel o šest míst v tabulce výše, ale naši kluci do zápasu nastoupili s velkou bojovností a chutí. Po velmi dobrém kolektivním výkonu jsme se po závěrečném hvizdu rozhodčího mohli radovat z výhry 19:17. Tato vydřená výhra nás nakopla do další fáze turnaje. Tam jsme sehráli 3 další velice vyrovnaná utkání, z nichž se všechna rozhodovala až v posledních vteřinách. Ovšem kluci i ve všech těchto zápasech slavili zasloužené výhry.

Z Kopřivnice si tak odvážíme plný počet osmi bodů, což pro nás znamená velký skok v tabulce a posun na 14. místo z 25 celků. Ovšem ve vyrovnaném středu tabulky ztrácíme na 10. místo pouhý bod.
Kluky je potřeba pochválit za obrovskou bojovnost a vůli po vítězství. Všichni předvedli týmový výkon, který podtrhnul svými zákroky v brance výborně chytající Martin Borkovec.

Výsledky: VM x Kopřivnice 19:17
VM x Třeboň 19:18
VM x Úvaly 19:14
VM x Chodov 16:15
Hráli: Borkovec M., Fiala Š., Trifanov O., Navrátil O., Jaša A., Krejčí A., Sedlák M., Fiala M., Kocourek K., Hradecký F., Smejkal V., Jelínek T., Badalík M.
Trenéři: Navrátil R., Kaštan P., Kavka P.

Ondřej Poul

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.