Překvapení se nekonalo a muži s přehledem přehráli Juliánov

7 copy2. liga muži – JM – 19. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Sokol Juliánov 39:18 (20:5)

V dalším domácím utkání jsme v roli jasného favorita přivítali poslední celek soutěže z brněnského Juliánova. Zápasy s takovými soupeři bývají nevyzpytatelné, o čemž jsme se na podzim v Brně přesvědčili, neboť s námi 40 minut soupeř dokázal držet krok. Navíc se Brňané na jaře vzchopili a potrápili i nejednoho soupeře z vyšších pater tabulky.
Toto jsme ale dnes nechtěli dopustit. Odpovídal tomu začátek utkání, kdy jsme si do 13. minuty vybudovali náskok 10:1 a soupeř složil zbraně. Základem byla pevná obrana, ze které se dařilo chodit do rychlých brejků. Konečný poločasový výsledek 20:5 nikoho nenechával na pochybách, kdo dnes bude brát 2 body za výhru.
V úvodu druhého dějství jsme navýšili až na 24:5! Poté trenér Vaverka hodně promíchal sestavou a dal příležitost i hráčům, kteří běžně nedostávají takovou porci minut. V útoku, i přes pár zahozených tutovek, to bylo stále uspokojivé a neměli jsme problém se střílením branek. Na obraně jsme bohužel ubrali na razanci a soupeř se začal častěji prosazovat. Na nějaký výraznější zvrat to ale ani zdaleka nestačilo, a tak jsme si v poklidu dokráčeli k nejvyšší výhře letošní sezony v poměru 39:18.
Dnes se nám povedl důležitý vstup do zápasu a odpor soupeře jsme zlomili hned v prvních minutách. Dostatečný prostor na hřišti tak dostali všichni hráči ze soupisky a dokonce se i všichni zapsali do střelecké listiny. Po velikonoční pauze nás čeká opět soupeř ze spodních pater tabulky. Tentokrát se ale bude jednat o mnohem kvalitnějšího soupeře z Holešova. Ovšem pokud chceme udržet 3. pozici, je výhra v tomto utkání povinností.

Online zápis z utkání a tabulka ZDE
7m hody: 2/3:2/6, vyloučení 5:3
Sled branek: 1:1, 10:1, 15:2, 19:4, 24:5, 26:8, 30:12, 32:14, 36:16, 39:18

Sestava a branky: Ondřej Poul, Lukáš Deraha - Petr Kavka (6), Pavel Strašák (6/1), Martin Chalupa (5), Vojtěch Svoboda (4), Jakub Mach (4/1), Vítězslav Večeřa (3), Jiří Kaštan (3), Tomáš Rosa (3), Alexandr Kuřátko (2), Pavol Živčic (2), Jakub Bezděk (1), trenér Vlastimil Vaverka, odpovědný vedoucí Petr Kácal, Radim Fischer

Ondřej Poul

Snímek obrazovky_190

Snímek obrazovky_188

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.