Fotbalisté Borů nastoupí před kamerami České televize

goal-4761896Chtěli byste zažít pravou fotbalovou atmosféru, jako třeba při derby pražský „S"? Přijeďte do Borů! To není aprílový žert. Duel místního klubu TJ Družstevník Bory s týmem TJ Sokol Bobrová vysílá živě v neděli 24. dubna od 10:45 televizní stanice ČT sport. Do Borů totiž zavítá společný projekt Fotbalové asociace České republiky (FAČR) a České televize nazvaný Můj fotbal živě.

Součástí televizního přenosu budou živé vstupy před rozhovorovou stěnou jako v první lize i předtočené medailonky s hráči obou týmů. Utkání na místě zpestří fanouškům také doprovodný program, soutěže v poločase, fotbalové atrakce a dětské aktivity. Fanoušci nepřijdou ani o tradiční pozápasové zhodnocení hry na tiskové konferenci, které ho zúčastní kromě kapitánů, trenérů a předsedů klubů i ambasadoři obou mužstev. Chybět nebudou hostesky, mobilní sázková kancelář, občerstvení a profesionální sportovní komentátor.
Unikátní seriál, díky kterému se od roku 2017 na televizních obrazovkách objevují týmy z nižších soutěží, má za cíl přiblížit fotbalový život v českých obcích. Často právě na vesnicích patří víkendová fotbalová utkání ke společenské události a jsou i příčinou zdravé sousedské rivality.

-mh-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.