Nejmenší házenkáři a házenkářky odehráli další kolo Ligy Vysočiny

Liga VYsočinyV sobotu 9. dubna se zúčastnili naši nejmenší házenkáři a házenkářky dalšího z řady turnajů Ligy Vysočiny. Pořadatelství se ujal tým z Pardubic a kromě domácích si děti poměřily dovednosti v miniházené s celky z Ledče nad Sázavou, Chrudimi, Poličky a Žďáru nad Sázavou. Hrálo se ve dvou kategoriích, minižáci a přípravka, hrací doba jednoho utkání byla 1x10 minut. Náš oddíl postavil do turnaje v kategorii přípravky jeden tým kluků a jeden tým holek a v kategorii mini dva týmy kluků a jedno družstvo děvčat. Dívky startovaly pod hlavičkou Dózy. Více jak 5 hodin se děti bavily hrou s kamarády získávaly nové zkušenosti. Je krásné vidět, jak se všichni od začátku roku zlepšili. Pro většinu dětí je již běžné, že se téměř v každém utkání brankově prosadí a hra je velmi baví.

Hráli:

Dívky: Karolína Kozlová, Alžběta Šlitrová, Klára Sedláková, Natálie Drápalová, Karolína Doležalová, Tina Adamcová, Eliška Tesařová, Petra Juranová, Dominika Drápelová, Alena Bartošová, Ella Kůpová, Anita Živčicová, Gabriela Pospíšilová, Tereza Chlubnová

Chlapci: Kostečka Vojtěch, Kalina Tomáš, Drápela Tomáš, Drápela Martin, Böhm Adam, Štěpánek Tadeáš, Stoklasa David, Musil Jakub, Sláma Vítězslav, Vejmělek Erik, Michlíček Jiří, Kaman Dominik, Winterling Tobiáš, Rosa Ondřej, Bittara Patrik, Coufal Maxmilián, Navrátil Ronnie, Přecechtěl Lukáš, Šikula Ondřej, Šimek Samuel.

Trenéři:
Závišková Kateřina, Živčicová Jaroslava, Stoklasa David, Kostečka Daniel, Kostečková Renata.

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Liga VYsočiny2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.