Starší dorostenci jsou na vlně proher

IMG 39872. liga starší dorost – Čechy, 21. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Elektro-Praga Jablonec nad Nisou 26:30 (11:14)

V tradiční sobotní večerní čas nastoupili naši dorostenci proti aktuálně třetímu celku z Jablonce. Hned od úvodu měli hosté navrch. V zápase bylo několik momentů, kdy se dalo skóre přetočit na naši stranu, ale vyloučení tomu vždy zabránila, a proto jsou dorostenci opět bez bodů.

Naši dorostenci sice byli ti, kteří vsítili první branku, ale postupem času si soupeř vytvářel tři až čtyřbrankový náskok. Naše útočné snahy končily na brankáři hostů a na druhou stranu obrana nebyla moc kompaktní. V poslední desetiminutovce prvního poločasu se dorostenci přiblížili na jednu branku, ale vyloučení nám zabránilo skóre vyrovnat. Poločas tak skončil tříbrankovým rozdílem 11:14.

Ve druhé půli si soupeř z města bižuterie stále držel jednobrankový náskok. A našim se stále nepodařilo stav srovnat. V poslední minutách pak došly síly a soupeř odskočil na finálních 26:30.

V posledním kole zajíždějí dorostenci do Českých Budějovic, odkud by mohli body přivést. Tak jim držte palce.

7m hody 3/2 : 2/0, vyloučení: 4:0

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha – Jakub Mach (8/2), Jakub Uchytil (5), Martin Šikula (4), Filip Mička (3), Aleš Novotný (2), Martin Chalupa (1), Benjamin Rosa (1), Štěpán Mikšík (1), Alex Kuřátko (1), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Michael Bezděk.

Tabulka 2.liga starší dorostenci Čechy ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.