Závodu se zúčastnilo 156 mladých atletů

IMG 6282V neděli 8. května se ve Žďáru nad Sázavou uskutečnil první závod přípravek. Závodu se zúčastnilo 156 mladých atletů. Soutěžili ve čtyřboji: v běhu na 300 m, v dálce z místa, v hodu raketkou a ve slalomu.

Ve čtyřboji se na stupně vítězů probojovala na 3. místo Sofie Sedmidubská z mladších přípravek

 

Do první desítky v celkovém umístění víceboje se ještě dostali:
Starší přípravka dívky: 7. místo Karolína Kozlová, 8. místo Sára Věžníkova, 9. místo Karina Bradáčová a 10. místo Karin Šteflová.
Mladší přípravka dívky: 5. místo Eliška Kostelencová, 8. Místo Silvia Matušíková, 9.místo Karolína Vasilová
Mladší přípravka hoši: 6. místo Ondřej Bárta, 8.místo Richard Hausler, 9. místo Michal Matoušek

V dílčích disciplínách se naši svěřenci na medailové pozice podívali celkem 9 krát. A to záslouhou Sofie Sedmidubské, která získala 2. místo v běhu na 300m a 3. místo ve skoku z místa a slalomu, Karina Bradáčkové 2. místo ve skoku z místa, Jaroslavu Cahovi 2. místo ve skoku z místa, Karolíně Kozlové a Silvii Matušíkové 2. místo v hodu raketkou Vanese Slováčkové 3. místo v hodu raketkou Sáře Vežníkové 3. místo ve skoku z místa.

Ve štafetách si starší děvčata doběhla pro 2. místo ve složení (Komínková, Fňukalová, Šteflová, Věžníková), mladší hoši pro 3. místo (Bárta, Caha Jaroslav, Dufek, Hausler) a mladší děvčata pro 2. místo (Sedmidubská, Dvořáková, Matušíková, Vasilová)

Výsledky

Dana Cahová Harvey

IMG 6271IMG 6273IMG 6275IMG 6277

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.