Minižáci házené se zúčastnili dalšího turnaje ligy Vysočiny.

Minižáci na_turnaji_ligy_Vysočiny_foto._Házená_VMV sobotu 14. května se naši nejmenší házenkáři zúčastnili dalšího z řady turnajů ligy Vysočiny. Pořadatelství se ujalo družstvo z Ledče nad Sázavou. Hrálo se ve dvou kategoriích, hrací doba jednoho utkání byla 10 minut a jak už je na těchto turnajích zvykem, nepočítalo se skóre. Děti tak nejsou svázány strachem o výsledek a naplno se mohou hrou bavit. Náš oddíl vyslal do turnaje dvě družstva minižáků a jedno družstvo přípravky. Za soupeře jsme kromě domácích měli ještě Nové Veselí, Pardubice, Havlíčkův Brod, Dolní Cerekev a Žďár nad Sázavou.
Děti si skvěle zahráli, a kdo na turnaj odcestoval, určitě nelitoval.

Hráli: Musil Jakub, Michlíček Jiří, Kaman Dominik, Novotný Vaclav, Řezáč Matyáš, Vejmělek Erik, Šikula Ondřej, Šimek Samuel, Kalina Tomáš, Nováček Jakub, Chadim Lukáš, Sláma Vítězslav, Drápela Martin, Janoušek Jan, Stoklasa David, Šidlo Štěpán, Dlouhý Karel, Rosa Ondřej, Navrátil Ronnie, Vyškovský Vít, Kučera Adam, Vitešník Filip, Michálek Ondřej.

Trenéři: David Stoklasa, Miloš Rosa, Kateřina Navrátilová.

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.