Starší dorostenci zakončili soutěž výhrou

Starší dorostenci_foto._Házená_VM2. liga starší dorost – Čechy, 22. kolo
TJ Loko České Budějovice – TJ Sokol Velké Meziříčí 18:20 (10:12)

K poslednímu utkání sezóny zajížděl starší dorost v sobotu 7. května 2022 do jihočeských Budějovic. V utkání proti předposlednímu celku si naši borci drželi těsné vedení, které dokázali udržet až do závěrečného hvizdu.

Od první minuty si hostující hráči stále drželi jednobrankové vedení. Na obou stranách měly týmy k dispozici pouze dva střídající, což se na vývoji utkání hodně podepsalo. V útočných snahách často chyběla potřebná síla, a i proto poločas skončil s nízkým brankovým skóre 10:12.

Do druhého poločasu se našim borcům podařilo vstoupit lépe a ujali se tříbrankového vedení. V posledních deseti minutách naši dva hráči viděli dvě červené karty, ale ty už vývoj v utkání nezměnili a po zásluze si kluci odvezli dva body.

Po skončení soutěže obsadili starší dorostenci celkovou osmou příčku.

7m hody 4/2 : 1/1, vyloučení: 1:5, navíc hostě 2 přímé ČK

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha – Filip Mička (6), Martin Šikula (5), Tomáš Rosa (2), Martin Chalupa (2), Jakub Mach (2/1), Alex Kuřátko (2), Štěpán Mikšík (1), Matěj Novotný, trenér Michael Bezděk, vedoucí družstva Pavel Svoboda.

Tabulka 2. liga starší dorostenci Čechy ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.