Mladší žáci skončili na 2. místě po prvním kole krajských přeborů

IMG 6387V Havlíčkově Brodě se v sobotu 15. května konalo 1. kolo krajského přeboru družstev mladších žáků a žákyň. Závodu se zúčastnilo 135 mladých atletů. Potěšitelný byl zájem o závody mladších žákyň, kterých se zúčastnilo 91 atletek! Závodilo se v pětiboji.

V kategorii mladších žáků zvítězilo družstvo z Humpolce před závodníky z Velkého Meziříčí a Jiskry Havlíčkův Brod. Mezi žákyněmi se z vítězství radovalo opět družstvo z Humpolce. Na druhém místě skončily atletky z Třebíče a třetí z Korela Sports Team z Jihlavy.

Ml. Žákyně z Velkého Meziříčí skončily na 6.místě v konkurenci 12 oddílů.

Z mladších žáků se nejlépe vedlo Kryštofovi Jiříčkovi, který skončíl na celkově 8. místě a Františkovi Hrochovi, který skončil celkové 9.

Z děvčat si nejlépe v celkovém hodnocení víceboje vedla Karolína Blaťáková, která skončila na 7. místě. Karolína byla zároveň na 3. místě v celkovém hodnocení děvčat ve skoku do dálky s výkonem 455 cm.

Výsledky

Dana Cahová Harvey

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.