Žáci si zasoutěžili v atletickém čtyřboji

44Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí uspořádala ve spolupráci s Dózou, střediskem volného času, krajské kolo v atletickém čtyřboji žáků se speciálními vzdělávacími potřebami ze základních škol.

V rámci sportovního areálu III. základní školy Velké Meziříčí se ve čtvrtek 26. května utkali žáci a žákyně 5. až 9. ročníků základních škol z okresů Třebíč, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou, Havlíčkův Brod a Jihlava. Závodili v běhu na 60 metrů, skoku dalekém, hodu kriketovým míčkem a běhu na 800 metrů (chlapci 1 500 metrů). Akci společně slavnostně zahájili radní pro oblast školství, mládeže a sportu, informatiky a komunikačních technologií Kraje Vysočina, RNDr. Jan Břížďala, místostarosta města Velké Meziříčí, Ing. František Smažil, vedoucí Odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina, Ing. Ondřej Králík a Mgr. Josef Prokop, ředitel Základní školy a Praktické školy Velké Meziříčí.

Soutěžní klání v lehkoatletických disciplínách se konalo pod záštitou radního Kraje Vysočina, RNDr. Jana Břížďaly.

Lucie Málková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.