Naši nejmenší házenkáři odehráli další kolo ligy Vysočiny.

013A249E-D5D8-4B23-AE30-30DF28F23978V neděli 29. 5. odcestovali naši nejmenší házenkáři a házenkářky k dalšímu kolu ligu Vysočiny. Pořadatelství se tentokrát ujal tým z Chrudimi. Hrací doba byla 1x10 minut a každý tým si zahrál minimálně pět utkání. Náš oddíl do turnaje postavil jedno družstvo dívek a jedno družstvo kluků v kategorii přípravek, a dva týmy kluků v kategorii mini. Za soupeře měly naše celky kromě domácí Chrudimi také Pardubice, Nové Veselí, Poličku, a Žďár nad Sázavou.

Všechny děti si dostatečně zahráli a strávili tak dopoledne sportem se svými kamarády.

Hráli:
Dívky: Týna Adamcová, Ella Kůpová, Silvia Matušíková, Dominika Drápelová, Simona Palátová, Eliška Tesařová, Daria Matušíková, Nikol Konečná.
Kluci: Adam Buďa, David Stoklasa, Tomáš Kalina, Tobiáš Winterling, Jonáš Peterka, Václav Novotný, Jakub Musil, Ondřej Šikula, Samuel Šimek, Adam Kučera, Vítězslav Sláma, Karel Dlouhý, Patrik Bittara, Maxmilián Coufal, Tomáš Ondřišík, Sebastian Sedláček, Vít Kozel.

Trenéři; Radka Matušíková, David Stoklasa

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.