Muzikantům dětem děkujeme za odvahu a nasazení

IMG 1611V letošním roce je tomu právě deset let, kdy se z původního plánu uskutečnit malý regionální festival stala velká benefiční akce s názvem Muzikanti dětem. Tento projekt každý rok podpořil jeden ze spolků, klubů či služeb, které se věnují především dětem a mládeži s postižením na Velkomeziříčsku.

Letošní jubilejní ročník přišel s drobnou změnou. Organizátoři akce se rozhodli uskutečnit benefici pro všechny organizace, které byly v předchozích letech finančně podpořeny. Jmenovitě se jedná o Centrum Kociánka, pracoviště Březejc, Domov Kamélie Křižanov, Handicap Sport Club Velké Meziříčí, Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, TJ Březejc, z.s., a tři zařízení Oblastní charity Žďár nad Sázavou: Nesa – denní stacionář, Osobní asistence a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi.

„Jménem všech podpořených subjektů děkujeme Muzikantům dětem za jejich nasazení, milou spolupráci a odvahu, se kterou vstupují do každého ročníku akce. Děkujeme také všem dárcům, díky jejichž příspěvku můžeme zkvalitnit naše služby,“ vzkazuje všem představitelům benefice Muzikanti dětem Veronika Dobrovolná, jedna ze zástupců podpořených organizací.

Letošní desátý ročník se uskutečnil v sobotu 28. května 2016 na náměstí ve Velkém Meziříčí.

Kolektiv pracovníků z organizací podpořené letošní jubilejní beneficí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.