Sociální služby Velkého Meziříčí se i letos zapojily do Ježížkových vnoučat

IMG 20221213_084401_Naše organizace se stejně jako v loňském roce zapojila do krásného projektu „Ježíškova vnoučata", kdy jsou již šestým rokem plněna přání seniorům.

Tentokrát se plnila přání klientům z terénu. Snad všichni dotázaní odpověděli na otázku „co by si přáli pod stromečkem" jednoznačně, a to zdraví. To také všem moc přejeme.

Mezi splněnými přáními věcných dárků byly např. zdravotní pantofle, masti na klouby, halenka, obrázek, pánvička nebo mandaly. Dárky byly doručeny do naší organizace včas a ještě před Vánocemi rozdány klientům.

Byly to moc příjemné chvíle, především moment překvapení, že je jim přáníčko opravdu splněno a že jsou mezi námi lidé, kteří i v této uspěchané a v posledním čase náročné době myslí na ty druhé.

Mockrát děkujeme všem Ježíškovým vnoučatům za jejich vůli pomáhat. Přejeme Vám všem krásný vánoční čas a zdraví do nového roku.

Kalábová Martina, Bc.
sociální pracovník

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.