MAS MOST informuje o programu Nová zelená úsporám Light

money-256312Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo Program Nová zelená úsporám Light, který nabízí rychlou finanční podporu pro seniory a domácnosti s nižšími příjmy na zateplení domů.

Nová zelená úsporám light nabízí finanční pomoc na snadno realizovatelné úpravy a částečné renovace rodinných domů až do výše 150 tisíc korun. Zateplení fasády, střechy, stropů, podlah i výměna oken a vchodových dveří přinesou okamžité snížení spotřeby energií na vytápění. Program je určen pro vlastníky a spoluvlastníky rodinných domů z řad seniorů, či invalidů a lidí pobírajících dávky na bydlení.

Podávání Žádostí o dotaci na zateplení je možné již od 9. ledna 2023, podpořena mohou být i opatření realizovaná od 12. září loňského roku. Elektronické podání žádosti o dotaci může vyřídit žadatel sám, v případě zájmu může kontaktovat zástupce MAS MOST Vysočiny. Pro elektronické podání žádosti prostřednictvím AIS SFŽP ČR je potřebná Identita občana a bankovní účet.

Všechny potřebné informace naleznete na: www.novazelenausporam.cz

Přílohou Žádosti o dotaci je Odborný posudek, který vám může zpracovat MAS MOST Vysočiny.
V případě dotazů či zájmu nás kontaktujte:
▪ Mgr. Naděžda Jašová, 778 716 960
▪ Mgr. Zuzana Syslová, 770 146 071
▪ Ing. Jitka Kourková, 773 377 345
▪ Mgr. Alena Plíšková, 566 782 012
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , www.masmost.cz 

MOST Vysočiny, o.p.s.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.