Hlasujte pro kalendáře Velkého Meziříčí 2023

Kalendář 2023_3Stejně jako v loňském roce, i letos město přihlásilo oba své kalendáře (nástěnný i stolní) do celostátní soutěže Kalendář roku 2023. Cílem této soutěže je ocenit výjimečné práce. A to nejen z pohledu polygrafického zpracování ale i z hlediska originálního návrhu či společenského poselství.

Jak se píše v preambuli soutěže: „Je dobře, že i v dnešní digitalizované době neztrácí tištěný kalendář své kouzlo a je součástí našich domovů i kanceláří. Kalendář má obrovskou sílu. Může být opravdovým uměleckým dílem a velmi silnou formou prezentace, může být ukázkou umu tiskaře, který ho vyrobil. Také ale může být silným lidským příběhem, který stál u jeho zrodu. Soutěž o ten nejhezčí je soutěží příběhů, umění i poctivého řemesla."

Hlasovat můžete do 12. dubna na webových stránkách Kalendář roku. Svými hlasy pomůžete porotě v rozhodnutí.

Co všechno splňují naše kalendáře rozhodne porota, která zasedá již první týden v dubnu. Konkurence je veliká, protože do soutěže je možné přihlásit všechny kalendáře pro tuzemské i zahraniční klienty v České a Slovenské republice. 

Jan Uher

Kalendář 2023_5

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.