Svatební veletrh se blíží

Svatební veletrh_Náměšť_nad_Oslavou_2014_-_01Velké Meziříčí se podílí na projektu spolku MÍŠA & MÍŠA, který letos bude pořádat 6. ročník svatebního veletrhu na zámku v Náměšti nad Oslavou 27. května.

Obecně jsou na veletrzích prezentovány různé služby a výrobky. Podobně tomu je také na svatebním veletrhu, který se ovšem zaměřuje na svatbu a věci s ní úzce související. Náš svatební veletrh má ještě něco navíc, spojuje zdravé s handicapovanými, kteří se stanou modely a předvedou svatební a společenské šaty.

Na přípravě a programu veletrhu se podílí několik desítek lidí. Modelky se musí nalíčit, učesat. V tomto nám pomáhají i občané z města Velkého Meziříčí. Již šestým rokem nám bude česat modelky kadeřnice Lenka Oudová a naše handicapované modely podpoří sestry Snížkové. Minulé ročníky nás podpořilo květinářství Marie Markové, a další modelové. Do budoucna počítáme s další podporou.

Dalším bonusem je reálná svatba handicapovaných. Každá minuta veletrhu je bezezbytku využita a nabitý program nabídne několik přehlídek, hudební vystoupení a doprovodný program. Po celý den budou v zámeckých interiérech umístěny prezentace řady vystavovatelů. V zámeckém parku bude přichystán program pro děti, jízda na koních, hry, malá zoologická zahrada. Celým programem bude provázet moderátorská dvojice Jan Antonín Duchoslav a Anna Kulovaná. Zahraje a zazpívá skupina Like-It. Módní přehlídky podpoří finalistka Miss Czech Republic pro rok 2018 Hana Vágnerová a finalistka Miss Czech Republic pro rok 2020 Jana Smejkalová.

Na nádvoří zámku bude připraveno bohaté občerstvení s dezerty a kávou od Papi dorty, dobrotami z Rovnováhy či výborným grilovaným masem z Hotelu Amerika. Na ochutnávku zdarma pozve Brandy XO Kvint. Na našem svatebním veletrhu si užijí nejen budoucí nevěsty, ale i návštěvníci, kteří si budou moci zakoupit různé vystavené zboží dle vlastního výběru. Náš spolek Míša & Míša se snaží zapojovat handicapované nejen do pracovního procesu, ale i do společenského života. Svatební veletrh v tomto duchu je jediný v republice. Jsme rádi, že můžeme všem těmto lidem udělat radost, aby si vyzkoušeli role modelů a zažili pohádkový den. Děkujeme všem sponzorům a všem co se na Svatebním veletrhu podílejí, je jich opravdu hodně. Více informací naleznete na www.svatbaveletrh.cz a www.misa-misa.cz.

Hana Nejedlá
předsedkyně spolku

Svatební veletrh Náměšť nad Oslavou 2014 - 02Svatební veletrh Náměšť nad Oslavou 2014 - 03Svatební veletrh Náměšť nad Oslavou 2014 - 04

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.