Krátké ohlédnutí za Dnem vody

Stezka 03Celosvětového Dne vody se ve Velkém Meziříčí zúčastnily čtyři organizace: otužilci – Klub ledních medvědů, Městská knihovna VM, Chaloupky a skauti – Junák – český skaut, středisko Velké Meziříčí, z. s.. Zatímco první dva jmenovaní připravili akci na jeden a Chaloupky dokonce na týden, skautské středisko připravilo pro veřejnost Stezku vody, po které mohli zájemci putovat až do konce dubna.

Úkol byl prostý. Hledat podle fotografií místa a podle nich cestovat od lístečku k lístečku. Stezkou dokázal projít ten, kdo správně vytušil, kde se místo nachází, nebál se podmáčené cesty a měl štěstí, že cedulky zrovna nebyly strhány vandaly. Z došlých mailů jsme vylosovali výherkyni Radku Rosovou, která si může užít celosezónní koupání na koupališti. Poukaz na koupaliště poskytlo Zdravé město Velké Meziříčí, které Den vody 2023 koordinovalo.

Jan Uher

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.