Ringoturnaj 2023 v číslech

Ringo 08O Ringoturnaji a hře ringo jsme si poměrně podrobně povídali s Martinem Balabánem v letošním třetím čísle Velkomeziříčska. Pro někoho je tato akce příležitost pořádně si to rozdat ve hře ringo s týmy z celé republiky, pro někoho je to místo setkání, kde se setká s kamarády, na které se těšil celý rok, pro někoho místo plné inspirace, soutěží a skvělé atmosféry. Nejlépe ale všechno dohromady.

Pro statistiky je to příležitost pořádně se započítat a potěšit se přehledy, nad kterými nezbývá než žasnout. Jaký tedy byl Ringoturnaj v číslech?
Akce se zúčastnilo 680 účastníků z řad Royal Rangers, ale k tomu je třeba připočítat více než 100 návštěvníků na den otevřených dveří. Den otevřených dveří byla letošní novinka, která předvedla veřejnosti svět Royal Rangers.

Odehrálo se 552 zápasů v ringu. Mimo turnaj v ringu se pořádaly turnaje v deskových hrách Mindok, střelbě z larpového luku, v soubojích v larpové aréně a mutlidovednostním turnaj Ranger roku.

Doprovodných programů se zúčastnila Policie ČR, Armáda ČR a VZP.

V areálu bylo přes 20 stanovišť, kde si mohli děti vyzkoušet různé dovednostní nebo sportovní činnosti.

Večerní programy byly zajištěny odděleně pro tři věkové kategorie. Vždy včetně živé hudby, semináře a dalších aktivit.
Letošní Ringoturnaj je definitivně za námi. Hlídka Royal Rangers je však ve Velkém Meziříčí stále a již teď chystá Ringoturnaj 2024.

Jan Uher

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.