Bory mají nové sportovní zázemí

team-2444978V Borech v sobotu 24. června otevřou nové sportovní zázemí. Bohatý odpolední program láká na vystoupeni kouzelníka Kožíška, ukázku hasičské techniky i sportovní soutěže.

Nové sportovní zázemí s výletištěm za bezmála 15 milionů korun vyrostlo v Borech v těsné blízkosti fotbalového hřiště. Stavba se rychle blíží do svého závěru, proto je plánování slavnostního otevření v plném proudu. Bohatý program vzniká převážně ve spolupráci s místními spolky. Po slavnostním přestřižení pásky vystoupí nejznámější český kouzelník Pavel Kožíšek s jeho parádní magickou show. Představení bude věnované především dětem, ale nudit se rozhodně nebudou ani dospělí! Během odpoledne se návštěvníkům čtyřikrát představí děvčata z tanečního spolku Pomponky z Osové Bítýšky, které získaly v loňském roce titul mistryně České republiky. Hasiči, kromě ukázek své práce, předvedou návštěvníkům zblízka svoji i krajskou techniku. Další zábavné soutěže zaměřené hlavně na pohyb s míčem na hřišti připravují fotbalisté z místního klubu TJ Družstevník Bory. Chybět nebude ani zábavný program pod vedením vedoucích z oddílu Mladých ochránců přírody Bobeš.

Po setmění akce vyvrcholí venkovní zábavou v podání velkomeziříčské kapely Maraton. Přijďte si užít fajn odpoledne do Borů. Vstupné je zdarma.

-mh-

Otevreni plakat finalZabava obr Plakát na šířku

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.