E-cigarety se šíří mezi nezletilými. Ve městě proběhne osvěta

vaping-4508923-0V dnešní době jsou tabákové produkty velmi rozšířené nejen mezi dospělými, ale také mezi nezletilými. Ve Velkém Meziříčí proběhne osvěta.

Děti chtějí jít s dobou, vyzkoušet to, co jejich starší sourozenci, kamarádi, či osobnosti na internetu. To je také důvod, proč jsme se začali zabývat právě tímto tématem a zaměřili se naším projektem právě na mladší kolektiv Velkého Meziříčí.

Problém není pouze v nezletilosti dětí, ale také v jejich horší schopnosti ověřovat a vyhledávat informace o rizicích při užívání těchto produktů. Domníváme se, že efektivita prevence našeho projektu by mohla být posílena také tím, že jsme cílové skupině věkově blízcí.
Důležitost realizace našeho projektu spočívá především v poskytování informací o tom, že stejně jako další tabákové výrobky jsou e-cigarety návykové, působí na biologickou i psychickou stránku člověka a ohrožují jeho zdraví.

Pomocí prostředků, které máme k dispozici, se pokusíme snížit počet uživatelů hlavní cílové skupiny. Začneme ve Velkém Meziříčí.

Adéla Hajduková

Plakát Hajdukova

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.