Historie města a škola pro život

DSCN9763V srpnu se veřejnosti otevřela možnost nahlédnout ve výstavní síni velkomeziříčského muzea do života a práce osobnosti významné pro náš region – Františka Marii Alfréda (hraběte) Harracha.

Pro školy je v rámci tohoto počinu připraven edukační program, stejně tak jako možnost využití programu o židovství a synagogách ve Velkém Meziříčí, o řemeslech a meziříčských ceších, či o vzniku našeho muzea před sto třiceti lety nebo o zámeckých pověstech. Pro objednání je možné využít telefonní číslo 566 522 206, či emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Během června dorazily na speciálně připravené programy do muzea stovky dětí místních i z širokého okolí. Nabídka je i nadále připravena pro zvídavé žáky a jejich vstřícné učitele! Zveme a těšíme se.
-muz-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.