Cenné rady pro zdraví

sportUž jste zkusili snad vše, ale pořád se vám nedaří zhubnout? Začněte s námi od příštího týdne a budete překvapeni! Máme tu cyklus přednášek na téma výživa a zdravý životní styl přímo pro vás.


Je to téma, které zasahuje celou populaci napříč všemi skupinami. Přednášky jsou otevřené komukoliv, kdo chce udělat změnu a začít pečovat o své tělo. Dozvíte se, jak se správně stravovat, hýbat a celkově pečovat o své tělo a zdraví. Pro zájemce se můžete nechat kdykoliv během kurzu změřit na speciální váze a následně máte možnost jedné individuální hodiny v rámci projektu.

Přednášky se konají v Areálu zdraví:
18. 8. Proč se zajímat o své tělo – přednáška vysvětlí, jaké následky může mít špatný životní styl, jak předcházet civilizačním chorobám, jak si prodloužit a zkvalitnit život, jak nežít v bolesti, co všechno se dá dělat pro zkvalitnění života
20. 8. Denní režimy – velmi důležitá přednáška o pravidelnosti a čitelnosti našeho denního režimu pro organismus, vysvětlíme si, jak je nebezpečné nedát životu řád a co vše to ovlivňuje
21. 8. Výživa – jednoduché vysvětlení obecné výživy, makroživiny, mikronutrienty a pitný režim
23. 8. Pohyb – jak je důležitý v životě pohyb, pro co se člověk vyvinul a jak nás současná doba degeneruje
27. 8. Psychika – princip kalokagathia, jak je psychika propojená s tělesnou stránkou a jak nám může hlava zavařit
Cena za jednu přednášku je 100 Kč, platba na místě. Je potřeba se přihlásit předem v našem rezervačním systému na stránkách www.scvm.cz nebo přes telefon 773 204 485. Na přednášky můžete přijít jednotlivě, není potřeba absolvovat celý cyklus, ale je to výhodou. Neváhejte a přihlaste se pro své zdraví. Budeme se na vás těšit!
Tým SCVM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.