Martiničtí si užili workoutovou exhibici

DSC 0201V sobotu 2. září se na novém workoutovém hřišti v Martinicích konala profesionální exhibice. Trenéři workoutu z Brna přijeli krátce před čtrnáctou hodinou a akce mohla začít.


Starosta obce nejprve všechny přivítal a seznámil s průběhem výstavby hřiště a s celou realizací, včetně informací o získané dotaci na výstavbu, která činila 80% ze způsobilých výdajů. Poté se slova ujal Michal Vrtal, který působí jako trenér a postupně seznámil všechny s možnostmi, které jednotlivé cvičební prvky nabízejí a že mohou cvičit nejen mladí, ale i dříve narození, začátečníci i pokročilí cvičenci. Následovalo mnoho dotazů, od nedočkavých sportovců, kteří se živě zajímali o každý prvek. Připraveny byly také soutěže a jejich vítězové získali poukazy na nákup sportovního zboží. Soutěže byly rozděleny do několika kategorií a účastnit se tak mohli malí i velcí. Po každé soutěži byla krátká pauza a opět možnost pro dotazy, jak správně cvičit. Patrně nejatraktivnější částí bylo samotné exhibiční vystoupení, které předvedli všichni tři profesionálové, a z užaslých pohledů všech přítomných bylo vidět, že někteří nevěří svým očím. Během odpoledne se potom mohli dostatečně vyřádit úplně všichni a jejich nadšení jim jistě vydrží i pro další pravidelné cvičení.
Michal Drápela, starosta obce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.