Podpořte Kávu od srdce a přispějte do sbírky

P1680408Pátý ročník dobročinné akce Káva od srdce je tu, konkrétně se uskuteční od 15. do 17. září. Tato „víkendová kavárna" má za cíl finančně pomoci vybrané místní rodině, kterou postihly zdravotní obtíže. Letošní sbírka patří třináctileté Terezce Dovicové. Ta žije s mozkovou obrnou, pohybuje se pomocí vozíčku a pravidelně absolvuje fyzioterapie, které jí pomáhají být samostatnější. Přijďte tak, prosím, přispět na dobrou věc a zároveň si u toho pomáhání vychutnat výbornou kávu či zákusek.

Akci každoročně zaštiťuje skautské středisko Velké Meziříčí a spolupracuje na ní spousta dobrovolníků, nejen z řad středoškoláků. Káva od srdce také patří jako jedna ze tří finalistů soutěžní ankety Cena Gratias Tibi do kategorie pod 30 let. Podpořit ji svým hlasem můžete do 25. září, vyhlášení ceny se uskuteční 26. září v pražském divadle Vzlet.

Tina Kárníková

Kultura 2

a

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.