Děje se v knihovně. Tentokrát na téma v kontaktu

IMG 7084Moderní knihovna je místem setkávání. I ta naše je právě taková. Pokud jste s námi V KONTAKTU častěji, jen stěží vás něčím překvapíme. Je totiž jasné, že to u nás dobře znáte. Opravdu?

Nejednou jsme psali, a nechceme to tady zbytečně omílat, o široké paletě služeb nabízených návštěvníkům. Pokud jsou to čtenáři, potom je k nám lákají knihy. Především ty klasické, papírové, co šustí při otáčení stránek. Najdou zde ale také na šest stovek audio knih, zrovna jako celou řadu kouzelného čtení, kdy potřebují mít po ruce nejen brýle, ale také elektronickou tužku. Noviny a časopisy jsou samozřejmostí. Ne tak obsáhlý fond společenských her, jejichž počet se šplhá, úměrně velkému zájmu, téměř k pěti stům. Pokud naše hry vidíte na fotografii poprvé, zajděte je omrknout do internetové studovny na vlastní oči.

IMG 7160A ještě jedno místo je obvykle zrakům přicházejících skryto. Druhý snímek vám nechává nahlédnout do suterénního divadla, kam může vstoupit pouze dětský divák se svou školní třídou. Protože jde o scénu miniaturní, můžeme s klidným svědomím napsat, že při představení jsme skutečně... V KONTAKTU.

 

 

Ivana Vaňková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.