Na radnici přivítali nové občánky

vitani deti tisk2V sobotu 14. listopadu přivítal na velkomeziříčské radnici starosta města Ing. Radovan Necid nové občánky do života.

Ke slavnostní akci bylo pozváno celkem 38 miminek z Velkého Meziříčí a jeho místních částí, která se narodila v červnu, červenci a srpnu 2015. Město Velké Meziříčí obdarovalo děti finančním darem ve výši 1.500 Kč, knížečkou s říkadly a maminky dostaly květiny. O doprovodný program se postaraly děti z Mateřské školy na ulici Sportovní, které zpříjemnily slavnostní dopoledne pásmem básní a písní. Na závěr měli rodiče se svými dětmi možnost vyfotit se již tradičně u kolébky. Fotografie z vítání si můžou rodiče zakoupit ve Fotoateliéru Jitky Bradáčové od čtvrtka 19. listopadu.

Přivítáni byli:

Valentýna Bachrová, Vojtěch Bradáč, Ella Červená, Pavlína Čiháková, Vanesa Dufková, Matěj Fic, Alex Hnízdil,
Patrik Homola, Jakub Horáček, Amelie Horská, David Hošek, Sabina Juhošová, Maria Anna Jurková, Lukáš Košťál, Vojtěch Kotačka, Michaela Kotková, Richard Kujínek, Rudolf Marek, Amálie Mejzlíková, Matyáš Musil, Nella Nováčková, Elena Peterková, Sofie Polívková, Matyáš Ráček, Jakub Stráník, Daniel Robotka, Izabela Rolínová, Adam Sedlák, Kristýna Strnadová, Prokop Sýkora, Štěpán Šidlo, Eduard Šoukal, Jakub Štěrba, Martin Trifanov, Filip Votoupal, Jan Caha

Ing. Martina Bednaříková, MěÚ Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.