Na radnici přivítali nové občánky

vitani deti 1AKTUALIZOVÁNO: V sobotu 30. dubna 2016 proběhlo v obřadní síni Městského úřadu Velké Meziříčí vítání nově narozených občánků města Velké Meziříčí a jeho místních částí.

Byly pozvány děti, které se narodily v prosinci, lednu a únoru. Starosta města Ing. Radovan Necid přivítal nově narozené občánky, předal rodičům finanční dar od města ve výši 1.500 Kč pro každé dítě a dárkový set deky s plyšovou hračkou. Maminky byly obdarovány kytičkou. Tuto slavnostní událost zpříjemnily svým vystoupením děti z MŠ Sportovní.

Přivítáni byli: Eduard Nováček, Daniel Balabán, Petr Činčera, Dominik Prudík, Petr Daniel, Anna Klímová, Sofie Syslová, Michaela Pacalová, Filip Hladík, Lukáš Horníček, Daniela Muzikářová, David Holzer, Lilien a Ema Kučerovy, Alex Čoka, Josef Urban, David Babák, Pavlína Vondráková,  Šimon Chytka, Dominik Peroutka, Eliška Lipavská, Šarlota Souralová, Emma Rašovská, Sofie Václavíková, Leona Geisselreiter, Daniela Urbánková, Klára Slámová, Jáchym Audy, Petr Hubáček.

MěÚ, Kateřina Komínková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.