Škola v Radostíně oslaví osmdesát let

image001Základní a Mateřská škola Radostín nad Oslavou oslaví již 80. výročí založení, a to v sobotu 26. listopadu 2016. "Nenechte si tento výjimečný den ujít," zvou zaměstnanci a žáci školy.

Radostínská škola představuje místo, které poskytlo vzdělání nepřebernému množství žáků. Tímto zveme všechny bývalé žáky, jejich učitele, zaměstnance a další zájemce na oslavu, jež nabídne nejen milé setkání s lidmi, kteří neodmyslitelně patří k životu školy, ale také zábavný program. Postarají se o něj žáci 1. až 9. třídy. Ve 14 hodin se všichni účastníci oslavy shromáždí v tělocvičně školy, kde ředitel Mgr. Jan Hladík a starosta obce Josef Fabík pronesou své projevy. Po prezentacích žáků si hosté budou moci prohlédnout třídy a další prostory školy. Od 16 do 17 hodin vystoupí v tělocvičně Radostínská kapela, která se postará o hudební doprovod oslavy. Ve školní jídelně proběhne neformální posezení, k němuž se bude podávat káva, čaj a koláčky. Nenechte si ujít tento výjimečný den a navštivte 26. listopadu 2016 Základní a Mateřskou školu v Radostíně nad Oslavou.

ZŠ a MŠ Radostín nad Oslavou

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.