Hejtman i letos udělí firmám či obcím ceny za společenskou odpovědnost

Loskot 36B0303Přihlášky do druhého ročníku soutěže o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost je možné zasílat až do konce ledna.

Cena hejtmana Kraje Vysočina je oceněním snahy organizací, které do svých provozních činností integrují zájmy sociální, environmentální, etické, lidskoprávní a také zájmy zákazníků. V loňském prvním ročníku uspěla například První brněnská strojírna Velká Bíteš mezi velkými firmami a ve veřejném sektoru zase školské zařízení pro zájmové a další vzdělávání Chaloupky.

Cena je udělována v kategoriích soukromý sektor (firmy do 250 zaměstnanců a nad 250 zaměstnanců) a veřejný sektor (obce a ostatní).
Kraj ji uděluje ve spolupráci se Sdružením  pro oceňování kvality subjektům působícím v Kraji Vysočina. Podporu má i od Krajské hospodářské komory  Kraje Vysočina, CZESHA – Unie školských asociací ČR, KOUS Vysočina, z. s., a Vysočina Education, p.o.

Více informací o podmínkách soutěže, dotazníky a další lze nalézt na www.kr-vysocina.cz/odpovednost.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.